Az énekesnő saját maga szórakoztatására kezdett sminkes videókat készíteni. Ám rajongói egyszerűen imádták, és követelték tőle az újabb és újabb anyagokat. Tolvai Reni azt mondja, mára odáig nőtte ki magát a hobbija, hogy akár ebből is meg tudna élni.

A sztárnak nincs szüksége profi sminkesre a fellépésekhez, hiszen úgy tudja magát kifesteni, mint egy igazi sminkmester. Mivel az utóbbi időben nem volt sok koncertje, Tolvai Reni kisvideókat gyártott közösségi oldalára arról, hogyan készíti magának mesés makeup-ot.

Az anyagok hihetetlenül népszerűek, van olyan, amit 240 ezren néztek meg. A rajongók pedig követelik Reniről az új videókat, sőt fizetnének is neki a sminkoktatásért.

„Nagyon megtisztelő, hogy tetszik az embereknek, amit csinálok. A visszajelzésekből újabb és újabb ötletet merítek, egyre kreatívabb vagyok. Bár elsősorban az éneklés a szakmám, és nagyon szeretnék újra annyit koncertezni, mint régen, tulajdonképpen meg tudnék élni a sminkelésből is, annyi felkérés érkezik. Hívnak oktatást tartani, master classokat tartok, ez egy sminkbemutató tulajdonképpen. Engem nem érdekel az a része a szakmának, hogy ledarálok tíz menyasszonyt, inkább a smink prezentációja érdekel saját magamon. A jövőben akár saját sminkmárkát dobnék piacra, üzletileg ez a része vonz, sminkes nem leszek" – árulta el Reni a Borsnak.