Gyönyörű, élete meghatározó fotóival búcsúzott el Szinetár Dóra

búcsúzás színház Operettszínház Thália Színház Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra közösségi oldalán búcsúzott el egykori munkahelyétől, az Operettszínháztól, amely 27 évig volt meghatározó helyszíne az életének. 

Instagram oldalán számolt be arról a színésznő, Szinetár Dóra, hogy 27 év után végleg elbúcsúzik az Oprettszínháztól. Megannyi emléket őriz a több, mint két évtizednyi időszakból, melyekből néhány részletet képek formájában az oldalára is közzétett.

Az érzelmes, szívhez szóló beszámolóból azt is megtudhattuk, hogy nem marad munka nélkül a háromgyermekes édesanya, azt is elmesélte, hol folytatja tovább karrierjét.

"Ma valami véget ért. Nagyon sokmindent tudnék most írni, de inkább beszéljenek a képek. (Az a 10, amit az INSTA enged egy poszthoz) Talán objektívebbek, mint az emlékeim, és főleg arról szólnak, ami a lényeg volt. Az előadásokról, amiket szerettem. Ami nem látszik rajtuk, az maradjon az én - a mi - emlékünk. Azoké, akik ott voltunk ezalatt a 27 év alatt, amióta egy rövid megszakítással folyamatosan játszottam az először Fővárosi, majd Budapesti Operettszínházban. Muzsika Hangjai, Anna Karenina, Miss Saigon, Valahol Európában, Egy bolond százat csinál, Annie, Funny Girl, West Side Story, Szépség és a Szörnyeteg, Mozart, Rómeó és Júlia, Helló! Igen?, Rebecca, Koldusopera, Én és a kisöcsém, Lady Budapest, Ének az esőben, Levelek Otthonról, Broadway Fesztiválok, Koncertek, Gálaműsorok, sok-sok csodálatos este, sok-sok siker, öröm, munka, sírás, összeborulás, röhögés, reménytelenség, feltámadás, barátságok, harcok, győzelmek, veszteségek, csalódások, tanulságok. Minden, ami csak az emberrel egy Színházban történhet. Ma lezártam egy fontos szakaszt, bár teljesen nem szerettem volna, de az új vezetés döntése értelmében - az eredeti megállapodásunktól eltérően - a Rebecca és a Levelek Otthonról produkciókban sem találkozhatunk mostantól. Persze az élet hosszú, a sors pedig huncut, úgyhogy... majd meglátjuk... Ami biztos, hogy mától a Thália Színház büszke tagja vagyok, és várom a rengeteg szép és jó élményt, ami majd itt ér, és várlak Titeket! Gyertek! Nem kell messzire jönni, a szemközti épületben leszek, és csodajó előadásokban fogok játszani, fantasztikus kollégákkal" - írta búcsúzóul közösségi oldalán Szinetár Dóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.