Britney Spears apja nélkül nem eshet teherbe

Forrás: AFP/Getty Images/Scott Gries -
apja gyerekvállalás gyámság Britney Spears énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lassan 40 éves énekesnő, Britney Spears még mindig azzal küzd, hogy kilépjen édesapja gyámsága alól. 

Britney Spears és párja, Sam Asghari öt éve alkotnak egy párt és nagy álmuk, hogy közös babájuk legyen, de ez nem olyan egyszerű az ő esetükben. Ahhoz, hogy Britney gyermeket vállaljon vagy akár újra férjhez menjen édesapja, Jamie Spears engedélye szükséges, mivel a mai napig ő a gyámja.

Britney Spears és párja, Sam Asghari 5 éve alkot egy párt Forrás: Getty Images for GLAAD/2018 Getty Images/Vivien Killilea

Az énekesnő évek óta azért küzd, hogy kilépjen édesapja gyámsága alól, de a szakértől eddig úgy ítélték meg, hogy továbbra sem elég beszámítható és túl labilis ahhoz, hogy felelősségteljesen irányítsa az életét és ő maga döntést hozzon.

Az énekesnő ezt vitatja, de úgy néz ki, nem sikerül a gyámságon változtatnia, mivel a legutóbbi kérelmét is elutasították, így kérdéses, mikor tud újabb babát vállalni.

Britneynek annyit sikerült már elérnie, hogy húga, Jamie Lynn Spears legyen a vagyonkezelője, mivel benne jobban megbízik, mint apjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.