Gelencsér Timi: "Nincs szükségem arra, hogy egy férfi eltartson"

modell szingli szépségkirálynő Gelencsér Timi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Timi nagyon elfoglalt időszakát éli az életének, minden pillanata komoly logosztikai szervezést igényel, de ezt egy cseppet sem bánja. 

Timi 23 évesen lett Magyarország Szépe, azóta viszont a modellkedés mellett, a műsorvezetés, a média világában próbál egyre feljebb lépdelni a ranglétrán.

A szakmai életének egyengetése most a legfontosabb számára, de emellett nagyon örülne neki, ha végre egy igazi társ lenne mellette a hétköznapokban.

"Egyelőre a saját életemet szervezem, a munkát, az edzést, a fotózásokat nem könnyű egyeztetni nap mint nap, de az ember, ugye, arra szakít időt, amire szeretne.

Ugyan most a munka az első, hiszen szeretnék felfelé lépkedni a ranglétrán a média világában, hogy egyszer műsorvezető lehessek, de azért elkelne valakinek a társasága, aki lelkileg támogat, és elkísér a rendezvényekre is"

- mesélte a Story magazinnak Timi.

A gyönyörű modell egy igazi lelkitársra vágyik, elmondása alapján arra nincsen rászorulva, hogy valaki eltartsa, hiszen évek óta mindent saját magának teremt meg.

"Szerencsére nem vagyok kiszolgáltatott helyzetben, hogy mindenképpen szükségem legyen valakire, és nem is akarom magam belekényszeríteni magam egy kapcsolatba.

Engem leginkább a belső fog meg, és az intelligens humor. Olyasvalakire vágyom, aki segítőkész, figyelmes, tudunk beszélgetni, és együtt tudunk növekedni"

- vallotta be őszintén a barna szépség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.