műsorvezető Köböl Anita kislány várandós egyedülálló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 36 éves műsorvezető, Köböl Anita egyedülálló édesanyaként fogja hamarosan világra hozni kislányát, amitől egyáltalán nem ijed meg, alig várja élete legcsodálatosabb időszakát. 

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk Köböl Anita áprilisban jelentette be, hogy kisbabát vár, ám a gyermek édesapjáról akkor szűkszavúan nyilatkozott. Mint utóbb kiderült a gyermeke édesapjával elváltak útjaik, de ennek ellenére ő úgy tudott, megtartja a közös babát.

Most a Story magazinnak Anita édesanyjával közösen nyilatkozott arról, hogyan készülnek közösen a szülésre, mivel Éva a szülőszobára is elkíséri lányát.

Forrás: Instagram / Köböl Anita

"Anyás szülés lesz. Sokat beszélgetünk, mi vár ránk majd odabent.(..) Arra is felkészültünk, ha úgy érzem, hogy annyira kimerültem, hogy inkább egyedül akarom végigcsinálni a szülést, akkor kimegy"

- mesélte Anita.

A leendő édesanya nem messze, egy utcányira lakik a szüleitől, ennek ellenére azt tervezi, hogy a szülés utáni első heteket a családjával együtt, a családi házban tölti majd, így édesanyja bármikor tud segíteni neki a kicsi körül.

"Nagy biztonságot ad, hogy a családom mellettem van. Remélem, míg náluk leszek, megismerjük egymást annyira a kislányommal, hogy megtanulom melyik sírás mit jelent, és hogyan kell reagálnom rá. Félreértés ne essék, nem a nagyszülőknek szülök. Vagyok annyira önálló, hogy megtartsam a privát szférámat, és amint eljön az idő, visszaköltözöm a saját otthonomba, ahol már minden készen várja a kislányomat" - mesélte boldogan Anita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.