Átalakítottak néhány maszkot az Álarcos énekes sztárjai miatt

Forrás: RTLKlub -
Álarcos énekes jelmez producer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Álarcos énekes kreatív producere elárulta, a műsor maszkjai mind saját fejlesztésűek. Előfordult, hogy néhányat a benne rejtőző sztárok kérésre alakítottak át.

Hamarosan elstartol az Álarcos énekes legújabb évada, a sztárok és a maszkok már készen állnak. Verebély Marcell, a műsor kreatív producere elárulta, hogy a jelmezek mind egyedi tervezésűek.
Éppen ezért lehetőségük volt később még variálni rajtuk, előfordult, hogy a sztárok ötlete volt egy-egy módosítás.

Átalakítottak néhány maszkot az Álarcos énekes sztárjai miatt Forrás: RTLKlub

„Volt olyan maszk, például a Cica, amit már a versenyző kérésére alakítottunk át, hiszen kezdetben nem volt ennyire szexi. De a Röfinek se voltak ekkora szempillái, amíg az alatta rejtőzködő híresség be nem dobta." – mondta a producer a Blikknek.

A sztároknak egy komplett ministáb segít abban, hogy magukra öltsék a jelmezeket. A legnagyobb maskara most a Kaktusz, ami még az előző évad Szörnyecskéjénél is nagyobb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.