Az énekes Covid-tesztje pozitív lett, Gáspár Laci nem vette észre, hogy megfertőződött a koronavírussal, mivel nincsenek tünete. Most otthoni karanténba került, egyelőre nem vehet részt az Álarcos énekes forgatásán.

Gáspár Laci nem érezte rosszul magát, éppen ezért nem is gyanakodott arra, hogy megfertőződött a koronavírussal. Covid-tesztje azonban pozitív lett, így azonnal karanténba került – derült ki az RTL Klub sajtóközleményéből.

,,Alapvetően jól vagyok, egy kis gyengeségen kívül semmi nem utalt arra, hogy elkaptam volna a vírust, csak a tesztelésen derült ki. Jelenleg karanténban várom, hogy a tesztek negatív eredményt mutassanak. Szerencsére kétszintes a házunk, így Niki és Noel a földszinten, míg én az emeleten vagyok elkülönítve. Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ha úgy érzi, hogy szükséges, vagy olyan helyen járt, akkor tünetektől függetlenül csináltasson tesztet. Bízom benne, hogy minden jól alakul és hamar túl leszek az egészen" – mondta Laci.

Gáspár Laci koronavírusos, eddig nincsenek tünetei.Forrás: Facebook/Gáspár Laci

Az énekes így nem fog szerepelni az Álarcos énekes harmadik és negyedik adásában, „vendég-nyomozók" helyettesítik majd őt a műsorban.

Szerencsére kiderült a kontaktkutatásból, hogy Laci a fertőzés óta nem érintkezett a stábtagokkal. Ennek ellenére a produkció azonnali tesztelést rendelt el mindenkinél, de nem lett pozitív eredmény egyik dolgozónál sem, így a forgatás tovább folytatódhat a megfelelő biztonsági előírások mellett.