Istenes Bence durván beszólt Adélnak: "Már kiderült, hogy te vihető vagy"

Csobot Adél Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence és Csobot Adél csipkelődése sokakat megdöbbentett: még a Nyomozókban is felmerült a kérdés, hogy vajon nyitott házasságban élnek-e? 

Már az Álarcos énekes első évadából is kiderült, hogy Bence és Adél előszeretettel feszegetik egymás határait. Bence például azzal akasztotta ki párját, hogy flörtölgetett a táncos lányokkal, de Adélt sem kellett félteni, aki egy kihívó ruhadarabbal akasztotta ki Bencét.

Most, a második évadban sem viselkednek másképp, igyekeznek minden lehetséges módon féltékennyé tenni egymást, ám egyikük sem hagyja magát. Adél például nyilvánosan rá szólt a műsorvezetőre, hogy hagyja abba a flörtölést, de Bence sem rejtette véka alá a véleményét:

"Neked már mindenki udvarol. Az előző évadból kiderült, hogy Te vihető vagy" - ezek után Sebestyén Balázs nyíltan megkérdezte, hogy nyitott házasságban élnek-e.

Persze mindenki tudja, hogy ez csupán játék a szerelmesek között, akik nagyon is jól megvannak egymással. Amit a tévében láthatunk, azt egyikük sem gondolja komolyan, így nincs miért aggódni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.