Íme, a lány, akit kövérsége miatt szégyelltek a párjai - Fotók

Forrás: NORTHFOTO/Mediadrumworld / @dandylxix/Mediadrumworld / @Dandylxix -
kövér barátnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régebben rosszul érezte magát, ma pedig már büszke a testalkatára, sőt a közösségi médiában Dandy LXIX néven nyomul az amerikai plus size modell, Jessica.

Fiatalabb korábban több pasija is arra kényszerítette, hogy inkább titkolják el a kapcsolatukat, mert nem igazán szerették volna bemutatni a szülőknek. A 23 éves lány most már csak nevet a történteken, és soha nem érezte annyira jól magát a bőrében, mint életének ezen időszakában.

Dandy LXIX Forrás: NORTHFOTO/Mediadrumworld / @dandylxix/Mediadrumworld / @Dandylxix

Egyik tanára hatására kezdett el súlyt emelni, ami teljesen megváltoztatta az életét. Jessica rájött, hogy milyen erős, onnantól kezdve pedig csak a pozitív dolgokra koncentrált, értékelte a dicsérő szavakat. A rosszindulatú megjegyzések hidegen hagyták.

Forrás: NORTHFOTO/Mediadrumworld / @dandylxix/Mediadrumworld / @Dandylxix

A most 149 kg súlyú nő egyre magabiztosabb lett, mára pedig ott tart, hogy ő szeretne segíteni az önbizalom hiányos nőknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.