Koronavírus: Hargitai Bea attól tart, hogy a második hullám elszakítja kisfiától

Álarcos énekes ingázás Hargitai Bea kisfia koronavírus második hullám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus-helyzet miatt nagyon aggódik Hargitai Bea: fél, hogy a határzár elszakíthatja kisfiától. 

Hargitai Bea évek óta Csehországban él a családjával, jelenleg az Álarcos énekes forgatásai miatt ingázik Budapest és Prága között. Az elején úgy gondolta, hogy könnyen kivitelezhető az állandó utazás, de a második hullám miatt egyre jobban fél attól az édesanya, hogy nem láthatja hosszabb ideig a kisfiát, Jasont.

„Eredetileg úgy terveztem, hogy a kisfiam, Jason végig Csehországban marad, én pedig csak a forgatások idejére, egy-két napra utazom ide. Ő még kicsi, ötéves, fontos neki a megszokott környezete, nem akarom ide-oda rángatni, ha nem feltétlenül muszáj.

A járvány második hulláma azonban mindent átírhat, lehet, hogy magammal kell majd hoznom néha Budapestre, ha szeretném, hogy velem legyen, mert én esetleg nem tudok annyit ingázni"

- mesélte a Story magazinnak Bea.

Bea nagyon nehezen viseli, ha távol kell lennie kisfiától, ha férjével kettesben elutaznak valahova ott sem bírja sokáig a család legkisebb tagja nélkül.

„Roppant érzékeny vagyok, nagyon nehezen viselem, ha a kisfiam nincs velem.

Eddig egy hét volt a leghosszabb idő, amit távol töltöttünk egymástól. Akkor az apukájával a Maldív-szigetekre utaztunk kettesben. Életem álma volt, hogy eljussak oda, de a harmadik-negyedik napon már rosszul éreztem magam, haza akartam menni a kisfiamhoz.

Egy hosszú hétvégénél még a Maldív-szigeteken sem bírom tovább. Imádom azt a helyet, csodálatos, később is odarepültünk a párommal, de már csak 3-4 napra, aztán utána siettünk haza a fiúnkhoz. Így tökéletes volt" - mondta a lapnak az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.