Hűha! Ezt a sztársportolót fogja edzeni Shane Tusup

Forrás: Instagram/tusup11 -
Shane Tusup edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az úszók után a labdarúgók felkészítésébe kezdett Shane Tusup, ám most újabb sportág felé kacsintgat, hiszen a teniszező Babos Tímeát is edzené. 

Az amerikai edző elképesztő sikereket ért el az úszósportágban, korábbi feleségével, Hosszú Katinkával. Jelenleg az Eb-ezüstérmes Szilágyi Liliána a fő tanítványa, ám nem veti meg híres focistákat sem. Szoboszlai Dominik és Dzsudzsáknak is folyamatosan segít a fizikai felkészítésben.

Forrás: Instagram/tusup11

Most pedig a "teniszben is kipróbálná magát" elárulta el a hosszabbitas.hu-nak adott interjújában. Szívesen dolgozna együtt Babos Tímeával.

„A teniszt, mint sportot és a teniszezőket is nagyon tisztelem. Ráadásul Tímea sikerei önmagukért beszélnek. Nagyon tisztelem, hihetetlen sikerek állnak mögötte, néha úgy érzem, hogy a közvélemény nem is látja igazán, hogy micsoda eredményeket ért el pályafutása során eddig. Ugyanakkor nem én vagyok az, aki választ vagy válogat a sportolók közül. Ha megkeresnek, akkor természetesen szívesen segítek, megtisztelő lenne vele dolgozni" - fejtette ki Tusup.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.