Nem találkozhat születendő unokájával Rózsa György

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
unoka Rózsa György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rózsa György már alig bírja kivárni, hogy kezében tarthassa kisunokáját, a koronavírus miatt azonban egyelőre még nem teheti ezt meg. 

A műsorvezető lányát a jövő hétre írták ki, azonban Csilla a járvány miatt félti az apukáját. Így a kórházban sem lesz bent a büszke nagypapa, valamint az első időszakban is csak online fogja tartani velük a kapcsolatot.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Már nagyon várom az unokámat! Csilla a jövő hétre van kiírva, így tényleg csak pár nap választ el attól, hogy hivatalosan is nagypapa legyek. Viszont türelmesnek kell lennem, hiszen a lányom nagyon félt a koronavírus-járvány miatt, ezért én nem lehetek ott velük a kórházban. Sőt, az első időszakban biztosan nem foghatom a karomba a picit, csak fényképen vagy videóhívásban gyönyörködhetek benne" - mesélte a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.