Hódi Pamela kiakadt: ezt üzente Sebestyén Balázsnak - "Bírtam őt, de szerintem ez nagyon ciki volt tőle"

Forrás: Hódi Pamela/Instagram -
Hódi Pamela Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela úgy véli, Sebestyén Balázs megalázta az egyik tévéműsorban. Először úgy tett, mint ha fogalma sincs ki lenne, aztán lekövérezte. 

„Soha nem fogom megérteni, hogy egyes emberek miért éreznek késztetést sértegetni vagy megbántani úgy egy embert, hogy nem is ismerik. Azt gondolja, ezzel ő „nagypálya", hogy szókimondó és nyilvánosan fel meri vállalni, hogy bunkó? Ezzel ő több lesz vagy más lesz másokhoz képest? Szerintem ez paraszt dolog és a saját intelligencia szintje alá süllyed ezzel a viselkedéssel. Eljátssza, hogy fogalma sincs ki kicsoda, aztán egy perc múlva minősítgeti. Kíváncsi volnék, hogy az előadásain ezt is tanítja? Hogy legyünk tiszteletlenek másokkal szemben nyilvánosan és tudatlanul? (...) Sajnálom, hogy ezt tapasztaltam, mert bírtam őt, de szerintem ez nagyon ciki volt tőle. (...) Lehet számára ez jelentéktelen poénkodás, de akit megnevez, azt megsérti. A lelkébe tapos" – idézi Pamelát a Ripost.

Forrás: Hódi Pamela/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.