Nemrég jelentette be Polyák Lilla színésznő, hogy bár alig voltak tünetei, de pozitív lett a koronavírus tesztje, így karanténba vonult a családjával együtt. A TV2 Sajtóosztálya nemsokkal ezután tájékoztatást adott arról, hogy ez milyen hatással lesz a Mintaapák című sorozat forgatására.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Polyák Lilla a közösségi oldalán jelentette be, hogy koronavírusos lett. Azt írta, egy-két napig megfázásos tünetei voltak, amelyeket láz és gyengeség kísért. Ekkor csináltatott tesztet, ami pozitív lett, így pedig karanténba kellett vonulnia a teljes családjával együtt.

Az Origo megkereste a TV2 Sajtóosztályát, hogy megkérdezze a színésznő koronavírus eredménye miként befolyásolja a Mintaapák forgatását.

"Polyák Lilla az utóbbi napokban nem forgatott a Mintaapákban. A kialakult helyzetre való tekintettel a forgatási rendet átszervezzük. A stúdióban továbbra is szigorú higiéniai előírások érvényesek, ahogy a maszk használata is kötelező, és a biztonságos munkavégzés érdekében a gyártócég rendszeresen tesztelteti a közreműködőket. Mielőbbi jobbulást kívánunk Lillának" - válaszolta a TV2 Sajtóosztálya az Origónak.