Lehangoló hírt közölt rajongóival Csepregi Éva

Forrás: Fem3 -
koncert Csepregi Éva koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus-járvány második hulláma az elsőhöz hasonlóan keresztülhúzza az előadók számításait. Csepregi Éváéknak is le kellett mondaniuk a nagykoncertjüket. 

Új időpontban tudják csak megtartani a Neoton Família nagykoncertjét. Számításaikat ismét keresztülhúzta a koronavírus-járvány, hiszen a fellépésüket októberben tartották volna a Papp László Sportarénában, ám most egy egész évet kell várniuk.

Forrás: Fem3

„Nagyon vártuk ezt a koncertet! Azt hiszem kijelenthetem a zenekar nevében, hogy rendkívül csalódottak vagyunk, hiszen rengeteget készültünk és szerettünk volna egy igazán nagyot bulizni a közönségünkkel, de erre még várnunk kell... Azt láttuk a legjobbnak a jelenlegi helyzetben, ha lemondjuk a koncertet. Nem toborozhatunk össze több tízezer embert, mikor a járvány második hulláma felütötte itthon is a fejét" – mondta a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.