A háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka életét nemsokára a filmvásznon is megcsodálhatjuk, mivel folyamatosan forog a róla szóló dokumentumfilm, ami várhatóan jövő karácsony környékén érkezik meg a mozikba. Az előzetesben egy meglepő magánéleti titkot is elárult Katinka. 

Hosszú Katinka életéről szóló dokumentumfilm előzeteséből kiderült, hogy igazán izgalmasnak ígérkezik a bajai lány életét bemutató mozi, ami Katinka címen lesz majd lárható jövő karácsony környékén a filmvásznon.

A sportoló életét február vége óta követi a stáb, aki a tervek szerint a jövő évre halasztott tokiói olimpia végéig kíséri figyelemmel az úszónő mindennapjait - írja a Blikk.

Katinka a filmben olyan magánéleti titkokról is beszél, amiről korábban még soha.

"Nagyon sokáig rövid hajam volt az úszás miatt, mert a nagypapám mindig azt mondta, a nagy úszóknak nem lehet hosszú hajuk, így állandóan fiúnak néztek. Én azt is mondtam, nekem sosem lesz úszópasim, sem olyan, akinek köze van az úszáshoz. Azt se szerettem, ha azt mondják rám, hogy úszó vagyok" - árulta el a film előzetesében Hosszú. 

Katinka élete azonban végül úgy alakult, hogy hozzáment a korábbi hátúszóhoz, Shane Tusuphoz, akivel azóta már különváltak útjaik. Jelenleg pedig egy korábbi úszóval, a most modellként dolgozó, Gelencsér Mátéval éli az életét.

Arra a kérdésre, hogy Shane Tusup is szerepel-e majd a filmben sejtelmes választ adott az olimpiai bajnok.

"A múltamból minden fel lesz dolgozva, így vagy úgy, de minden szóba kerül majd" - ígérte meg Hosszú Katinka.