Bika drog: általános iskola mellett ütötte ki magát két fiatal

Forrás: Shutterstock -
bika drog Tatabánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bika nevezetű veszélyes dizájnerdrog használatát eddig csak a fővárosban észlelték, ám legutóbb egy tatabányai általános iskola mellett kábult két fiatal. 

„Akkor vettem észre őket, miután kora délután leszálltam a buszról és elindultam gyalog haza. A fűben feküdtek lehajtott fejjel, sajnos egyből felismertem ezt a testtartást, biztos, hogy valamilyen dizájnerdrogot fogyasztottak" – nyilatkozta a Borsnak a szemtanú, aki azonnal segítséget hívott.

A segítségért siető 18 éves fiú azért is vette ennyire komolyan a helyzetet, mert a múlt héten temették el az egyik unokatestvérét, aki vélhetően a legújabb, bika nevű kábítószert fogyaszthatta.

A bika dizájnerdrog használatától legutóbb egy tatabányai általános iskola mellett kábult két fiatal (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

„Sajnos a tudomásom szerint ugyanezen a helyen az is előfordult korábban, hogy a drogosok egy kocsiban ültek és az iskolából hazafelé igyekvő gyerekeket próbálták odahívni magukhoz" – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.