Elképesztő átalakuláson ment keresztül Cinthya Dictator - Fotó

fotó Cinthya Dictator fogszabályozó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictator nemrég megmutatta a követőinek, milyen eredménye lett a hosszan tartó átalakulásának. 

Ahogy azt korábban megírtuk, sokat csúfolták a fogai miatt Cinthya Dictatort, aki 2019-ben, 29 évesen úgy döntött: fogaszabályzót készíttett magának. Akkor azt mesélte, egyáltalán nem kellemetlen viselet, ráadásul így megszabadulhat a komplexusaitól is.

Most pedig végre megszabadult tőle, és ezt meg is mutatta a követőinek. Csodás lett a mosolya, szinte hihetetlen, mennyire más lett ettől az arca.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mások szerint furcsa az arcom. Én ezt tinédzserkén egész jól kezeltem. Olyan idolokat választottam akik nem a szépségükről híresek. Marilyn Manson, Amy Winehouse és Lady Gaga. Viszont amikor ismerté vàlltam akkor már egyre nehezebben viseltem a sok negatív kritikát ami a külsőmet érintette. A vékonyságom és a kiálló fogaim a kommentelők Céltáblájává tett engem. Fém fogszabályzót választottam. En szuper menő ékszerként viseltem a szerkezetet aminek köszönhetően eldobom a béklyóimat. Minden pillanatát élveztem a szépülésemnek. 30 évesen tinédzserré avanzsálódtam. Ugyanis fiatalos külsőt kölcsönzött a szabályzó. Próbáltam a szószólója lenni mivel sajnos itt a mai napig tartanak az emberek a fogszabályzó használatától. Szerettem volna a fiataloknak azt üzenni, hogy a beauty filter csinál egy hazug virtuális avatárt azonban a fogszabályzó valóságosan is megszépít. Úgy vélem, hogy ma, amikor minden rettentően felgyorsult, vannak dolgok, amihez idő kell és ezzel türelmet kell tanulnunk, ami egy nagyon jó dolog. Nézem az embereket, akik össze vissza kapkodnak, nem találják a helyüket, a partnereiket gyorsan cserélik. Ez valahol egy hatalmas feszültséget teremet. Nem olvasunk, csak pörgetünk. Érdemi tudást nem akarunk magunkba szívni. Nem ismerjük a mozgalmak hátterét, csak a facebookon a profilképeinken kereteket cserélünk, mintha ezzel a világ is javulna. Lehet nagyon mélyre eveztem, de számomra a fogszabályzó a céltudatosság jelképe is! A stabilitás és a kitartás. Új ember lettem? Nem. Olyanná tett a szabályzó amilyennek mindig is éreztem magam. Minden pillanatában önmagaménak érzem a tükörképem. Ezért végtelenül hálás vagyok a Silver Dent szuper gárdájának, akik a benső énemet kivetítették! #hirdetés

CINTHYA DICTATOR © (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.