Jennifer Anistonnak köszönhetjük az Emmy-gála legnagyobb meglepetését - Videó

Jóbarátok Courtney Cox Emmy-gála Lisa Kudrow Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap, szeptember 20-án került megrendezésere az idén rendhagyó módon megrendezett 72. Emmy-gála az Egyesült Államokban. Az est legviccesebb részét kétség kívül a gyönyörű színésznőnek, Jennifer Anistonnak köszönhetjük.

A 72. Emmy-gála sokféle szempontból rendhagyóra sikeredett. A koronavírus-járvány miatt online tartották meg a gálát, a győztesek otthonaikban kapták meg a díjaikat. Voltak, akik ennek ellenére kiöltöztek és megadták a módját a díjátadó ünnepségnek és voltak olyanok is, akik pizsamában nézték végig a gálát.

A legviccesebb pillanata a tegnapi esti Emmy-gálának azonban az volt, amikor a műsorvezető, Jimmy Kimmel bejelentkezett Jennifer Aniston otthonába, aki Courteney Cox és Lisa Kudrow társaságában üdvözölte a nézőket. A három színésznő a gála alkalmából egy Jóbarátok összejövetelt tartott és a vicc kedvéért a műsorvezetővel azt is el akarták hitetni, hogy ők már 1994 óta lakótársak - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.