Múltidéző: Ezek voltak minden idők legigézőbb Emmy-gála outfitjei - Fotók

Red Carpet vörösszőnyeg Emmy-gála múltidézés outfit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén szeptember 20-án 72. alkalommal rendezték meg az Amerikai Egyesült Államok egyik neves díjátadóját, az Emmy-gálát. 2020-ban ez az esemény rendhagyóra sikeredett, ugyanis a koronavírus-járvány miatt online kerültek átadásra a díjak. Mivel ezáltal elmaradt az ilyenkor várva várt vörösszőnyeges bevonulás, így minden idők legszebb ruhakölteményeit szedtük össze, amikben a világsztárok valaha bevonultak az Emmy-gálán. Múltidézésre fel!

Katherine Heigl - 2007

A Grace klinikában nyújtott alakításáért 2007-ben vehette át a díjat a gyönyörű színésznő, aki egy klasszikus fehér ruhakölteményben vonult a színpadra, amit Zac Posen tervezett.

Katherine Heigl Forrás: WireImage/2007 Dan MacMedan/Dan Macmedan

Claire Danes - 2010

Claire danes sosem nézett ki annyira jól, mint a 2010-es díjátadón. Csillogó Armani Privé ruhájában elnyerte a legszebb színésznő díját nálunk abban az évben.

Claire Danes Forrás: FilmMagic/2010 Jon Kopaloff/Jon Kopaloff

Nina Dobrev - 2011

A Vámpírnaplók sztárja egy igéző, stílusosan vérvörös ruhát választott a 2011-es gálára, melyet Donna Karan tervezett.

Nina Dobrev Forrás: FilmMagic/2011 Gregg DeGuire/Gregg Deguire

Sofía Vergara 2014

A legendásan tökéletes alakú latin színésznő szereti kiemelni formás idomait. A 2014-ben viselt Roberto Cavalli által tervezett estélyi gyönyörűen megmutatta a világsztár csipőívét és dekoltázsát.

Sofia Vergara Forrás: AFP/Jason Merritt

Lady Gaga 2015

A leginkább extravagáns megjelenéséről híres énekesnő a 2015-ös gálán alaposan meglepte rajongóit, ugyanis egy letisztult fekete estélyit választott öltözékül. A fél világ ledöbbent a gyönyörű világsztár láttán, aki sosem mutatta még meg magát ilyen tökéletesen.

Lady Gaga Forrás: AFP/Jason Merritt

Emily Ratajkowski - 2016

A leginkább vetkőzéseiről és villantásairól elhíresült színésznő ezúttal felöltözött és egy mélykék selyem Zac Posen ruhát öltött magára.

Emily Ratajkowski Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison

Jessica Biel - 2018

Justin Timberlake kedvese tündökölt ebben a Ralph&Russo költeményben a 2018-ban gálán.

Jessica Biel Forrás: Getty Images/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur

Jennifer Aniston - 2020

Bár az idei év klasszikus vörös szőnyeges bevonulása elmaradt, Jennifer Aniston Jimmy Kimmel vendégeként egy csodálatos fekete estélyiben emelte az est fényét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.