Idén szeptember 20-án 72. alkalommal rendezték meg az Amerikai Egyesült Államok egyik neves díjátadóját, az Emmy-gálát. 2020-ban ez az esemény rendhagyóra sikeredett, ugyanis a koronavírus-járvány miatt online kerültek átadásra a díjak. Mivel ezáltal elmaradt az ilyenkor várva várt vörösszőnyeges bevonulás, így minden idők legszebb ruhakölteményeit szedtük össze, amikben a világsztárok valaha bevonultak az Emmy-gálán. Múltidézésre fel!

Katherine Heigl - 2007

A Grace klinikában nyújtott alakításáért 2007-ben vehette át a díjat a gyönyörű színésznő, aki egy klasszikus fehér ruhakölteményben vonult a színpadra, amit Zac Posen tervezett.

Katherine HeiglForrás: WireImage/2007 Dan MacMedan/Dan Macmedan

Claire Danes - 2010

Claire danes sosem nézett ki annyira jól, mint a 2010-es díjátadón. Csillogó Armani Privé ruhájában elnyerte a legszebb színésznő díját nálunk abban az évben.

Claire DanesForrás: FilmMagic/2010 Jon Kopaloff/Jon Kopaloff

Nina Dobrev - 2011

A Vámpírnaplók sztárja egy igéző, stílusosan vérvörös ruhát választott a 2011-es gálára, melyet Donna Karan tervezett. 

Nina DobrevForrás: FilmMagic/2011 Gregg DeGuire/Gregg Deguire

Sofía Vergara 2014

A legendásan tökéletes alakú latin színésznő szereti kiemelni formás idomait. A 2014-ben viselt Roberto Cavalli által tervezett estélyi gyönyörűen megmutatta a világsztár csipőívét és dekoltázsát.

Sofia VergaraForrás: AFP/Jason Merritt

Lady Gaga 2015

A leginkább extravagáns megjelenéséről híres énekesnő a 2015-ös gálán alaposan meglepte rajongóit, ugyanis egy letisztult fekete estélyit választott öltözékül. A fél világ ledöbbent a gyönyörű világsztár láttán, aki sosem mutatta még meg magát ilyen tökéletesen.

Lady GagaForrás: AFP/Jason Merritt

Emily Ratajkowski - 2016

A leginkább vetkőzéseiről és villantásairól elhíresült színésznő ezúttal felöltözött és egy mélykék selyem Zac Posen ruhát öltött magára.

Emily RatajkowskiForrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison

Jessica Biel - 2018

Justin Timberlake kedvese tündökölt ebben a Ralph&Russo költeményben a 2018-ban gálán.

Jessica BielForrás: Getty Images/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur

Jennifer Aniston - 2020

Bár az idei év klasszikus vörös szőnyeges bevonulása elmaradt, Jennifer Aniston Jimmy Kimmel vendégeként egy csodálatos fekete estélyiben emelte az est fényét.