Shane Tusup és barátnője nyilatkoztak: így élnek Budapesten

Forrás: AFP/Christophe Simon -
barátnő nyilatkozat Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup és barátnője először nyilatkoztak arról, hogyan érzik magukat Budapesten: elárulták, imádják a várost, és az is kiderült, hogyan ismerkedtek meg. 

Shane Tusup és barátnője, Courtney Brewer egy bortúrán ismerkedtek meg Amerikában. Kiderült, hogy az edző számára szerelem volt első látásra.

Shane Tusup Forrás: AFP/Christophe Simon

"Abban a másodpercben, ahogy megláttam, meg akartam ismerni" - árulta el. Barátnője viszont nem volt rögtön biztos a dolgában. "Én azért visszafogottabb voltam, de a nap további részében egyre érdeklődőbbé váltam, és minél több időt töltöttünk együtt, a dolgok annál inkább haladtak a maguk módján előre" - mondta Courtney a Blikknek. Hozzátette, nagyon szeret Budapesten élni.

Imádom Budapestet, gyönyörű város, csodás és érdekes építészettel és történelemmel.

Azt is elmondták, hogy szerencsére nincsenek nyelvi nehézségeik, hiszen egy kicsit mindenki beszél angolul, viszont a magyar konyhát nehéz felfedezniük, mivel mindketten vegánok. "Számunkra elég nehéz elmenni és kipróbálni a tradicionális magyar konyhát, miután mi vegán életvitelt folytatunk. Ugyanakkor a magyar konyhaművészetnek hatalmas rajongói vagyunk" - mondta Shane. "A zöldségek közül volt olyan, amelyekkel például odahaza, Kaliforniában nem találkoztam, de itt a főzések során már előszeretettel használom" - tette hozzá Courtney.

Az edző azt is elmondta, mindenbe beavatja barátnőjét. "Mindent megosztok vele, ő pedig egy másfajta szemszögből tudja vizsgálni, látni a dolgokat. Én megfogadom az észrevételeit, a segítségét, amikor döntést kell hoznom."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.