Mindenki legnagyobb meglepetésére az Álarcos énekes Tigrise Eszenyi Enikőt rejtette. A színésznő mindent elkövetett, hogy félrevezesse a nyomozókat, ám amikor Nagy Ervin felbukkant, úgy érezte, le fogják buktatni.

Még édesanyjának sem árulta el Eszenyi Enikő, hogy ő az Álarcos énekes Tigrise. A színésznő azt mondja, sokszor már nem tudott mit füllenteni, amikor a forgatásokra ment.

Enikő nagyon készült a műsorra, és alaposan kitervelte, hogyan téveszt majd meg mindenkit.
„Dolgoztam a mozgáson, meg nehéz is volt a jelmezben mozogni, a kettő összeadódott, így sikerült elérni, hogy férfias lettem. A stúdióban titkos utakon kellett közlekedni, és én akkor is csináltam magamnak pocakot, amikor titokban mentem. A lányok, akik kísértek, azt hitték, egy birkózó vagyok" – árulta el a Blikknek.

Eszenyi Enikő félt, hogy Nagy Ervin lebuktatja.Forrás: MTI/Kallos Bea

Csakhogy arra nem számított, hogy mivel Gáspár Laci karanténba kényszerült, Nagy Ervin áll be a nyomozók közé. Őt már nehezebb volt átvernie.
„Amikor Nagy Ervin nyomozóként megérkezett, tudtam, hogy elvesztem, hogy le fog buktatni. Ervin azzal kezdte, hogy ez egy nadrágszerep. Én rengeteg ilyet játszottam, ő pedig egyből tudta. Bemondta, hogy „Ahogy tetszik", utalva ezzel a darabra, amely 25 évvel ezelőtt az egyik fontos, meghatározó szerepem volt. Amikor ő ezt bemondta, tudtam, hogy végem. Sokat dolgoztunk együtt, ismer" – mesélte Eszenyi.