Ezeket idd, hogy a fogyókúrád még szembeötlőbb legyen

diéta fogyás egészség folyadék súlyvesztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár már vége van a nyárnak és a meleg, bikinis időszaknak, érdemes úgy nekivágni a télnek, hogy mielőtt beköszönt a hideg időszak még ledobjuk a rajtunk maradt felesleget. A súlyvesztés elengedhetetlen része az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás, a megfelelő folyadékbevitel és a rendszeres mozgás, de ezeken felül mutatunk még valamit, amivel garantáltan búcsút inthetsz a plusz kilóknak. 

Amennyiben fel szeretnéd gyorsítani és még látványosabbá tenni a fogyásodat, érdemes az alábbi két receptet kipróbálnod és beépítened a mindennapokba. Ez a két frissítő amellett, hogy nagyon finom, felpörgeti az anyagcserédet, ami segít abban, hogy minél előbb leolvadjanak rólad a plusz kilók - írja a Ripost.

Frissítő ital

Ez a 3 összetevős frissítő garantáltan jótékony hatással lesz a szervezetedre. A C vitamin miatt immunerősítőként, az uborka miatt rendkívül jó vízhajtóként szolgál, ami segíti a diétádat. A grapfruit pedig hozzájárul a zsírok lebontásához és nagyszerű hatással van a koleszterinszintedre.

A citrom C-vitaminban gazdag, amely az egyik legjobb immunerősítő Forrás: Shutterstock

Elkészítés

1 citrom és 1 grapefruit levét add hozzá fél liter vízhez, majd adj hozzá egy fél kigyóuborkát felkarikázva. Javasoljuk, hogy turmixold össze a hozzávalókat, így lesz igazán finom nedü.

Forró ital

A citrom és a petrezselyem rendkívüli hatása erősíti az immunrendszeredet, felgyorsítja az anyagcserédet és kiválóan méregtelenít. A petrezselyem ezen felül elősegíti a gyors emésztést és vízhajtó hatása is alátámasztott.

A petrezselyem serkenti az emésztést, és kiváló vízhajtó hatással rendelkezik Forrás: Reader's Digest

Elkészítés

1 evőkanálnyi durvára vágott petrezselymet kell felforralni egy csészényi vízben. Ezt egy picit hagyd állni, majd ha már kihűlt csepegtess bele néhány csepp ciromlevet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.