Szandi és lánya halálát kívánták: így reagált az énekesnő

Forrás: Szandi -
kommentelők énekesnő Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességek életét igencsak megnehezítik a rosszindulatú és gyakran meggondolatlan hozzászólások és kéretlen üzenetek. Így járt Szandi is.

„A kamu cikkekkel, álhírekkel sajnos nem tudok mit tenni, pedig azok miatt elképesztő mennyiségű bántást kapok. A saját közösségi oldalaimon viszont törlök minden bántó, rosszindulatú és nyomdafestéket nem tűrő kommentet. Nem vagyok hajlandó befogadni a negatív energiákat" - kezdte Szandi Stop Abúzus! kampány kapcsán a Story magazinnak.

Szandi és lánya Forrás: Szandi

„Blankával sokat beszélgetünk a negatív kommentekről, de megnyugtat, hogy milyen tisztán látja az adott helyzetet.

Az volt a legszörnyűbb, amikor egy cikkben arról beszéltem, hogy Blanka koraszülöttként 1640 grammal jött világra, mire valaki azt kommentelte, hogy 'inkubátorszökevény'"

– folytatta az énekesnő mélyen felháborodva, majd elmondta, hogy az egyik legdurvább kommentet akkor kapta, amikor 8-10 méter magasban végrehajtott közösen lányával egy cirkuszi produkciót: „bárcsak leesnének, és szétloccsanna a fejük".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.