Szinte minden sztárnak vannak allűrjei, és olykor ezekről szívesen pletykálkodnak a körülöttük lévők. Így derült ki Madonna, Jennifer Aniston, Mariah Carey vagy éppen Justin Bieber furcsa szokása is.

Madonna állítólag valósággal retteg a baktériumoktól. Különösen a fürdőszobákra érzékeny, egyszer Franciaországban az előadása előtt a Palais Nakaia koncertcsarnok összes mosdó- és WC-kagylóját illetve zuhanyzókabinját leszereltette, hogy úgy tisztítsák át azokat. Majd csak ezután kerülhettek vissza helyükre.

Madonna retteg a baciktól.Forrás: Instagram / Madonna

Jennifer Aniston mániája, hogy a forgatások szüneteiben mindig valaki egy kis ventillátort tartson az arca elé, így tud csak igazán felfrissülni a színésznő.

Mariah Carey még a haját sem képes maga mosni! Hagyján, hogy a legtöbbször ezért képes a fodrászhoz rohanni, de ha éppen ezt nem teheti meg, akkor sem ő mossa meg fürtjeit otthon, hanem a személyzete segítségét kéri hozzá. A nála dolgozók arról is beszámoltak, a sztár még a mikrohullámú sütőt sem képes egyedül bekapcsolni – írta meg a Bors.

Mariah Carey képtelen maga mosni a haját.Forrás: Instagram, Mariah Carey

Justin Bieberről egészen elképesztő sztorit mesélt a takarítónője, aki azért fecsegett, mert komolyan aggódik a sztárért. Az énekes ugyanis egész álló nap egy köhögéscsillapítóból és szódából álló löttyöt kortyolgat, amitől meglehetősen furcsán viselkedik.