Döbbenet: Mariah Carey haját a személyzetnek kell megmosnia

Mariah Carey Justin Bieber Madonna Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte minden sztárnak vannak allűrjei, és olykor ezekről szívesen pletykálkodnak a körülöttük lévők. Így derült ki Madonna, Jennifer Aniston, Mariah Carey vagy éppen Justin Bieber furcsa szokása is.

Madonna állítólag valósággal retteg a baktériumoktól. Különösen a fürdőszobákra érzékeny, egyszer Franciaországban az előadása előtt a Palais Nakaia koncertcsarnok összes mosdó- és WC-kagylóját illetve zuhanyzókabinját leszereltette, hogy úgy tisztítsák át azokat. Majd csak ezután kerülhettek vissza helyükre.

Madonna retteg a baciktól. Forrás: Instagram / Madonna

Jennifer Aniston mániája, hogy a forgatások szüneteiben mindig valaki egy kis ventillátort tartson az arca elé, így tud csak igazán felfrissülni a színésznő.

Mariah Carey még a haját sem képes maga mosni! Hagyján, hogy a legtöbbször ezért képes a fodrászhoz rohanni, de ha éppen ezt nem teheti meg, akkor sem ő mossa meg fürtjeit otthon, hanem a személyzete segítségét kéri hozzá. A nála dolgozók arról is beszámoltak, a sztár még a mikrohullámú sütőt sem képes egyedül bekapcsolni – írta meg a Bors.

Mariah Carey képtelen maga mosni a haját. Forrás: Instagram, Mariah Carey

Justin Bieberről egészen elképesztő sztorit mesélt a takarítónője, aki azért fecsegett, mert komolyan aggódik a sztárért. Az énekes ugyanis egész álló nap egy köhögéscsillapítóból és szódából álló löttyöt kortyolgat, amitől meglehetősen furcsán viselkedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.