Hajdú Péter a Mokka című reggeli műsorban mesélt arról, hogy nemrég eljegyezte barátnőjét, Esztert és úgy érzi, végre megtalálta az igazit. Istenes László a témával kapcsolatban nem kímélte Petit, aki olyan kérdést kapott a műsorvezetőtől, amire egy pillanatig nem is tudott mit válaszolni. 

 A TV2 reggeli műsorában, a Mokkában mesélt Hajdú Péter arról, hogy eljegyezte nála 20 évvel fiatalabb barátnőjét Esztert, úgy érzi, nagyon boldog és végre a megfelelő személy van mellette.

A műsorvezető, Istenes Laci Hajdú mondata után azonban felidézett egy pár évvel ezelőtti találkozót, amikor Péter Sarka Kata férje volt, Laci pedig már második, jelenlegi házasságában élte a mindennapjait. Akkor szóba került a házasság, amivel kapcsolatban Péter odaszúrt Lacinak:

"Egy normális férfi csak egyszer nősül" - mondta akkor Péter Lacinak, aki most a műsorban felelevenítette a mondatot és visszakérdezett:

"Most mit gondolsz erről?" - kérdezte Laci Hajdú Petit.

Péter egy darabig meg sem tudott szólalni, majd kis idő után magyarázatot adott.

"Nyilván amikor mindenki megnősül, először egy életre tervez, aztán a templomban azt is mondod ki, de aztán alakulhat másképp mindenkinek az élete" - zárta le röviden Péter, aki bízik benne, hogy Eszterrel való kapcsolata egy életre szól.