Istenes László TV2 Mokka beszólás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter a Mokka című reggeli műsorban mesélt arról, hogy nemrég eljegyezte barátnőjét, Esztert és úgy érzi, végre megtalálta az igazit. Istenes László a témával kapcsolatban nem kímélte Petit, aki olyan kérdést kapott a műsorvezetőtől, amire egy pillanatig nem is tudott mit válaszolni. 

A TV2 reggeli műsorában, a Mokkában mesélt Hajdú Péter arról, hogy eljegyezte nála 20 évvel fiatalabb barátnőjét Esztert, úgy érzi, nagyon boldog és végre a megfelelő személy van mellette.

A műsorvezető, Istenes Laci Hajdú mondata után azonban felidézett egy pár évvel ezelőtti találkozót, amikor Péter Sarka Kata férje volt, Laci pedig már második, jelenlegi házasságában élte a mindennapjait. Akkor szóba került a házasság, amivel kapcsolatban Péter odaszúrt Lacinak:

"Egy normális férfi csak egyszer nősül"

- mondta akkor Péter Lacinak, aki most a műsorban felelevenítette a mondatot és visszakérdezett:

"Most mit gondolsz erről?"

- kérdezte Laci Hajdú Petit.

Péter egy darabig meg sem tudott szólalni, majd kis idő után magyarázatot adott.

"Nyilván amikor mindenki megnősül, először egy életre tervez, aztán a templomban azt is mondod ki, de aztán alakulhat másképp mindenkinek az élete"

- zárta le röviden Péter, aki bízik benne, hogy Eszterrel való kapcsolata egy életre szól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.