Így áll Vasvári Vivi és Fecsó válás: ennyi pénzt fizet majd a férj a luxusfelségnek

Forrás: Luxus Vivi / Instagram -
válás pénz Vasvári Vivien Szegedi Fecsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fecsó és Vasvári Vivien válásának végére hamarosan pont kerülhet: sikerült mindenben megegyezniük.

Vasvári Viviem és Fecsó a kezdetek kezdetén nem tudtak mindenben megegyezni, miután tavaly nyár végén szakítottak és beadták a válókeresetet. A szétválást sok vita követte, ami olykor a nyilvánosság előtt zajlott. Vivi kevésnek tartotta azt az összeget, amit Fecsó a gyermekük nevelésére szánt volna, és nem is rejtette véka alá a véleményét.

Vasvári Vivi és Fecsó megegyeztek Forrás: Luxus Vivi / Instagram

"Kicsinyes, nem akar fizetni, de nem hagyom magam. Nem igazán vagyok kisegítve azzal az összeggel, amit most utal. Fél éve egyedül tartom el a gyermekeimet, pedig nem csak magamnak szültem" - mondta akkor Vivi. Azóta azonban lenyugodtak a kedélyek.

A Blikk úgy tudja, Fecsó havi 200 ezer forintot fizet majd, és állja a gyerek iskoláztatási költségeit.

A novemberi tárgyaláson már nem lesz vita, hiszen mindenről megegyeztünk, pénzről, láthatásról, ünnepekről.

"Minden kapcsolat jól indul, aztán valahol kisiklik. Kimondtuk, hogy vége, vagyis inkább Vivi mondta ki. Talán korai volt még beleugranom egy komolyabb kapcsolatba" - árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.