Fecsó és Vasvári Vivien válásának végére hamarosan pont kerülhet: sikerült mindenben megegyezniük.

Vasvári Viviem és Fecsó a kezdetek kezdetén nem tudtak mindenben megegyezni, miután tavaly nyár végén szakítottak és beadták a válókeresetet. A szétválást sok vita követte, ami olykor a nyilvánosság előtt zajlott. Vivi kevésnek tartotta azt az összeget, amit Fecsó a gyermekük nevelésére szánt volna, és nem is rejtette véka alá a véleményét. 

Vasvári Vivi és Fecsó megegyeztekForrás: Luxus Vivi / Instagram

"Kicsinyes, nem akar fizetni, de nem hagyom magam. Nem igazán vagyok kisegítve azzal az összeggel, amit most utal. Fél éve egyedül tartom el a gyermekeimet, pedig nem csak magamnak szültem" - mondta akkor Vivi. Azóta azonban lenyugodtak a kedélyek.

A Blikk úgy tudja, Fecsó havi 200 ezer forintot fizet majd, és állja a gyerek iskoláztatási költségeit. 

"Lecsillapodtak a kedélyek, normális a kapcsolatunk. A novemberi tárgyaláson már nem lesz vita, hiszen mindenről megegyeztünk, pénzről, láthatásról, ünnepekről. Edward minimum heti három napot velem van, de ha az élet máshogy rendezi, akkor többet is. Hétvégente jön egy orosz dadus, aki tanítja a nyelvre a fiamat, így szinte minden szombatot és vasárnapot is együtt töltünk" - mondta Fecsó, aki nemrég szakított a barátnőjével.

"Minden kapcsolat jól indul, aztán valahol kisiklik. Kimondtuk, hogy vége, vagyis inkább Vivi mondta ki. Talán korai volt még beleugranom egy komolyabb kapcsolatba" - árulta el.