Nyerges Attila, az Ismerős Arcok énekese tavaly októberben szenvedett súlyos motorbalesetet, ami után néhány nappal életmentő műtéten esett át. Azóta nem szerepelt a nyilvánosság előtt, ám most megtörte a csendet.

 Egy éves hallgatás után újra a nyilvánosság elé állt és a Ripostnak adott interjújában mesélt életének egyik legnehezebb időszakáról. A csodálatos gyógyulás ellenére a hatalmas traumát nehezen dolgozta fel. 

„Az egészségem szerencsére újra a régi, olyan, mint a baleset előtt, ami azért egy rossz emlékként még mindig bennem van, de nincs hatással az életemre. Én még azt az iskolát jártam, amikor egy férfi saját maga próbálta meg megoldani a problémáit, nagyapám is, édesapám is így csinálta. Arra törekedtem, hogy az életem a lehető leggyorsabban – betartva az orvosok utasításait – visszatérjen a megszokott medrébe" – kezdte az énekes.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

 „Maximálisan átértékeltem a dolgokat. Azt szűrtem le ebből az egészből, hogy az ember csak egy aprócska pont az univerzumban, pillanatok törtrésze alatt változhat meg az élete. Mielőtt elaltattak volna a műtőasztalon leginkább azt sajnáltam, hogy milyen rendetlenséget hagynék magam után, ha nem lennék. Gondolok itt leginkább az édesanyám és a gyerekeim sorsára"