Oláh Gergő: "Bármit teszünk, cigányok maradunk"

cigány Oláh Gergő énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi posztot írt ki az Instagram-oldalára Oláh Gergő. 

"Bármit teszünk, cigányok maradunk... De tudod azért, mert az Isten valamiért annak akart minket teremteni... És hidd el, nem azt mondta miközben alkotott téged és engem és a többi cigányt, hogy na, őket cigánynak teremtem, hogy jól kiszúrjak velük...

Tökéletes terve van veled, velem, mindenkivel, csak legtöbbször mi tartjuk távol magunkat attól, hogy úgy éljünk, ahogyan ő tervezte, ott legyünk ahova Ő vezetni akar, és hogy olyanok legyünk, amilyennek Ő valójában alkotott...

Istenben bízz, soha ne emberekben... Neki akarj megfelelni és ne embereknek... HAJRÁ" - olvasható Gergő oldalán. Sokakban felmerült a kérdés, vajon sérelem érte-e a sztárt, és ha esetleg nem, akkor miért fogalmazta meg a fenti sorokat?

Egy kommentelő fel is tette a kérdést, Gergő pedig válaszolt: kiderült, hogy egy barátjának címezte ezeket a sorokaz, hogy bátorítást nyújton számára. Ám úgy vélte, hátha mások erőt tudnak meríteni belőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.