Baki a Google-nél, eltűnt egy fontos funkció

Google Gmail hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisebb hibát vétette a Google a Gmailben, ugyanis véletlenül törölték a funkciót, amellyel egyszerre több levelet is ki lehet jelölni.

A legnagyobb cégeknél is becsúszik olykor egy kis baki, nincs ez másképp a Google-nél sem. A napokban ugyanis többen észrevették, hogy nem működik egy igencsak hasznos funkció.

Mégpedig a keresőbe beírt találatok egyszerre való kijelölése. Ez sokaknak azért hasznos, mert így a rengeteg olvasatlan levelet egy kattintással olvasottá tudja tenni. Csakhogy ez a gomb hirtelen eltűnt a Gmailből. A Twitteren többen is jelezték a hibát.

A The Verge ezért megkereste a Google-t, hogy megtudja, mi ennek az oka. Kiderült, szerencsére nem direkt törölték ezt a kedvelt funkciót, hanem egy kis bakiról van szó csupán, amit ki fognak javítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.