Testőre mentette meg Gáspár Zsolti életét: "Kést rántott, és Zsoltiba akarta szúrni"

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
védelem Gáspár Zsolt testőr őr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző testvérét, Zsoltit egy testőr védi, és ahogy ő fogalmaz: bármikor vállalná a halált Zsolti és családja helyett. Emil gyerekkori álma volt, hogy testőrként dolgozzon. 

Húsz éve áll a Gáspár család szolgálatában Emil, a testőr, aki a Life TV-n futó mai Vacsorakirályban is feltűnik. Az elhivatott védelmezőr már gyerekkorukban védte a Gáspár fivéreket, ha azok konfliktusba keveredtek -tudta meg a Bors.

"Egy iskolába jártam Győzővel. Már akkor sportoltam, edzettem, szép termetes voltam, és sokszor megvédtem, ha meg akarták verni. Később aztán Győző p apa és a neje szolgálatába álltam, nyugodjon békében, bárcsak élt volna még százötven évet az édesanyjuk, nagyon imádtam"

-mesélte a napilapnak Emil.

"Mivel vállalkozók, rengeteg találkozójuk, megbeszélésük volt mindig is, és ilyenkor azért nem biztos, hogy mindig mindenki egyetért. Egyszer egy konfliktus odáig fajult, hogy az egyik ember kést rántott, és Zsoltiba akarta szúrni, de időben közbeléptem, és csak a kezem bánta, abba mélyedt a bökő"

-emlékezett vissza a testőr, aki Zsoltiék lakásában él, és bármikor bármiben a rendelkezésére áll.

"Emilnek lőfegyvertartási és kardviselési engedélye is van. Évente négy napot Afganisztánban tölt, hogy a legújabb, leghatásosabb harcművészeti fogásokat, védelmi technikákat elsajátítsa, úgyhogy vele aztán kötekedhet bárki"

-mondta Zsolti, aki családtagként tekint Emilre.

Emil a ma esti Vacsorakirályban is feltűnik. Forrás: Life TV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.