Újabb botrány: nem szeretné a királynővel tölteni a karácsonyt Harry és Meghan

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein -
karácsony Erzsébet királynő Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet királynő unokája, Harry herceg és felesége, Meghan Markle nem kíván a királyi családdal karácsonyozni.

Az egykori hercegi pár még márciusban mondott le rangjáról és az Egyesült Államokban kezdett új életet, azóta pedig folyamatos káosz uralkodik körülöttük. A királyi családban rengeteg embert magukra haragítottak és nem is tartják a kapcsolatot szinte senkivel. Már azt hitték, hogy ennél rosszabb nem lehet a kapcsolatuk, amikor a házaspár az elmúlt év után kijelentette idén sem szeretnének csatlakozni a királyi család karácsonyához. Tavaly kisfiuk születése miatt nem vettek részt az ünnepségen, most pedig nem akarnak visszautazni Nagy-Britanniába.

Harry herceg Meghan Markle Forrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein

"Meghan szeretné, ha a karácsonyt Amerikában, új otthonukban ünnepelnék az édesanyjával. Nagyon izgatott, és azt tervezi, mindent a gyerekkori tapasztalatai, a hagyományok szerint csinál, beleértve a főzést is" – nyilatkozta egy bennfentes a Mirrornak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.