Iszak Eszter forgatás közben sérült meg: "Kicsit nehezen boldogulok" - Fotó

forgatás kéztörés Iszak Eszter sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszter Instagram-oldalán jelentette be, hogy az egyik forgatási napon baleset érte, ami miatt be kellett gipszelni a karját.

Eszter több levelet és kommentet is kapott az utóbbi időben azzal kapcsolatban, mi történt vele, ezért úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba.

"A lego-kezű műsorvezető. Szerencsére pont úgy gipszelték be a kezem, hogy a mikrofon belefért. Na de viccet félretéve, nagyon furcsa év ez a 2020 és sajnos nem feltétlen a pozitív értelemben de erről majd egy későbbi posztban... Sokan kérdeztétek, hogy mi a baj mert láttátok élőben/mások instastory-jában/nálam, hogy megsérült a jobb kezem!

Múlt héten történt egy kis forgatási baleset de szerencsére napról napra jobb a helyzet, bár kicsit nehezen boldogulok csak bal kézzel"

-írta a poszt mellé a műsorvezető, és megkérdezte követőit, hogy lehet túl élni ezt a gipszes időszakot.

Iszak Eszti rengeteg tanácsot kapott, többek között Kulcsár Edina is ellátta őt néhány tuti tippel.

"Nekem is volt eltörve a jobb kezem. Pontosabbana csuklóm tört, 2 helyen is. Az egyik a sajkacsont volt, amiben az a jó, hogy 2-3-szor hosszabb a gyógyulási folyamat. Úgy nyitottam ki az üdítőket, hogy belevágtam egy nagykést és a lyukon keresztül öntöttem. Túl büszke voltam, hogy segítséget kérjek

-írta az egykori szépségkirálynő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.