Utcára került Phil Collins harmadik felesége: ezért lakoltatták ki

kilakoltatás feleség Phil Collins harmadik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rock and Roll legenda, Phil Collins megdöbbentő döntésre szánta el magát: kilakoltatta miami villájából harmadik feleségét, Orianne Ceveyt. A Genesis frontembere nem véletlen tette ezt, nyomós oka volt rá.

A Genesis frontembere, Phil Collins harmadik házassága nem a kiegyensúlyozottságáról híres. Feleségével, Orianne Orianne Ceveyvel 9 év házasság után 2008-ban váltak el. Akkoriban született meg a második gyermekük, amit az édesanya nem tudott jól kezelni, depressziós lett.

Phil Collins az elmúlt években úgy élt együtt feleségével, hogy a háta mögött a nő már más férfival volt együtt Forrás: NORTHFOTO/EMPICS Entertainment/Alan D West

Néhány évvel később 2016-ban kibékültek és a viharos múlt ellenére egészen mostanáig idillinek tűnt a kapcsolatuk. De úgy néz ki, ez csak a látszat volt, ugyanis Collins felesége, Orianne két hónappal ezelőtt férjhez ment egy másik férfihoz. A frontember erről semmit nem tudott, így amikor a fülébe jutott a hír, azonnal utcára tette feleségét - írja a Vanity Fair.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.