Mary Zsuzsi legkisebb fia, Klapka Dennis édesanyja halálát 9 év után sem dolgozta fel és a mai napig úgy érzi, hogy édesanyja azért lett öngyilkos, mert nem kapott a gyerekeitől, a családjától elég szeretetet.

Klapka György fia, Klapka Dennis édesanyja, Mary Zsuzsi halála óta nem tudta magát rávenni, hogy kimenjen hozzá a temetőbe, pusztán otthonában mécsest gyújtva emlékezik meg a legkedvesebb szerettéről.

Klapka Dennis egy korábbi fotón az édesapjával, Klapka GyörggyelForrás: TV2

"Kilenc éve nem gyűjtöttem elég lelkierőt ahhoz, hogy kimenjek édesanyám sírjához.Édesanyám a mai napig nagyon hiányzik, keveset kaptam egész életemben tőle. Nem takargatott be este, nem mesélt, nem jártunk együtt kirándulni, mint más családok" - mondta szomorúan a Blikknek Dennis.

Dennis már nagyon bánja azt, ahogyan viselkedett korábban az édesanyjával. 

"Anyu alkoholizmusa miatt az akkori barátnőm nem akarta, hogy tartsam vele a kapcsolatot, pedig akkor fél éve már nem ivott. Szerelmes fiú lévén, hallgattam a kedvesemre. Az utolsó karácsonyon végül nem vett senki ajándékot édesanyánknak. Sajnos, nem úgy viselkedtünk vele, mint szerető gyerekekhez illett volna. Rosszkedvűen vonult vissza a házába. Akkor, hosszú idő után, pezsgőt is ivott a gyógyszerekre. Anyu azért halt meg, mert nem kapott tőlünk elég szeretetet. Ha újra kezdhetném, átölelném és megvigasztalnám" - zárta le Mary Zsuzsi legkisebbik fia.