Már csak a műtét segít a Hooligans együttes gitárosán

műtét Tóth Tibor váll ínszalagszakadás Hooligans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hooligans gitárosa, Tóth Tibor hosszú ideje féjdalmakkal küzd, amin már az injekciót sem tudnak segíteni. Az orvosok úgyhatároztak, hogy műtéti bevatakozásra van szükség. 

Nemrég elmaradt egy Hooligans koncert, amikor az együttes tagjai a gitáros, Tóth Tibor vállproblémájára hivatkoztak, amiről kiderült, hogy sokkal komolyabb, mint az elsőre gondolták.

A Hooligans gitárosát, Tóth Tibit vállproblémája miatt kell megműteni Fotó: Bielik István - Origo

"Borzasztóan fáj a vállam, de ha ez nem lenne elég, a kézfejemben ínhüvely-gyulladásom van. Az ujjaim a duplájára dagadtak, be kéne gipszeltetni, de úgy tűnik, azt megúsztam. Helyette viszont meg kell műteni a vállamat. Régóta fájt már, de eddig sikerült injekciózással enyhíteni. Szerintem 30-nál is több injekciót kaptam. A doki szerint ettől már bármelyik reumás táncra perdülne, nekem azonban már ez sem hatott. A vizsgálat után tisztán látszott, hogy a vállamban elszakadt egy ínszalag és mihamarabb műteni kell"

- nyilatkozta a Ripostnak Tibor.

Tibor nincs elkeseredve, inkább örül neki, hogy a hosszú hónapok óta tartó fájdalmára végre pont kerül és nemsokára ismét a régi lehet.

"Ez az év már a vírus miatt is nehézkes volt a koncertek szempontjából. A jövő évi bulikat azonban nem kockáztatnám, ezért is örülök, hogy októberben műtenek.

Nyilván izgulok kicsit, de szerencsére ma már nem vágják fel az embert, laparoszkóppal végzik el beavatkozást. Utána 6-7 hét lábadozás vár rám és egy kis gyógytorna"

- mondta a Hooligans gitárosa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.