45 kilótól szabadult meg Jessica Simpson - Így csinálta

édesanya fogyás színész életmódváltás Jessica Simpson énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 40 éves bombázó, Jessica Simpson óriási változáson ment keresztül az elmúlt hónapokban, mindössze fél év alatt 45 kilótól sikerült megszabadulnia. Elmondása szerint ehhez nemcsak az étrendjét, hanem az elméjét, gondolkodását is át kellett alakítania. 

A gyönyörű énekesnőnek, Jessica Simpsonnak tavaly márciusban született meg a harmadik gyermeke, Birdie Mae amiután úgy érezte, hogy már nem tud egyedül megbirkózni a felszaladt kilókkal és személyi edző segítégét kérte.

"A különbség a mostani és a korábbi fogyásai között abban rejlett, hogy bár ezúttal is keményen edzett, az átalakulás elsősorban annak volt köszönhető, hogy mit csinált a szabadidejében. Napi rutinját öt tényező határozta meg: minden nap edzett, reggelente jógázott, figyelte, naponta mennyi lépést tesz meg, egészségesen táplálkozott, mindennap minimum hét órát aludt, és a digitális teret is megtanulta hanyagolni, mintegy áramtalanította magát"

- mesélte a People magazinnak Jessica személyi edzője, Harley Pasternak.

Az énekesnő Instagram oldalára feltöltött fotói arról árulkodnak, hogy sikerült megbarátkoznia új életmódjával, amiben láthatóan egyre jobban érzi magát.

"Nagyon motivált és pozitív volt. Azt mondta, az elmúlt évtizedben a teste mintha nem az övé lett volna. Nem rossz értelemben, nagyon is pozitívan gondolta ezt, hiszen a teste életet adott három gyermeknek, ugyanakkor az most újra csak az övé, amit egy élvezhető módon szeretne tökéletesíteni"

- mondta a személyi edző Simpsonról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.