Így bukott le a házasságban élő sztár: egy nála 19 évvel fiatalabb színésznővel kapták lencsevégre- Fotó

fotók házasság forgatás Dominic West Róma szeretők Lily James
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mamma Mia című musical sztárját, Lilly Jamest és a világhírű színészt, Dominic Westet félreérthető helyzetekben fotózták le a minap Rómában. A házasságban élő West felesége nemsokkal ezután reagált is látottakra.

Egy forgatás hozta össze a Mamma Mia című musical színésznőjét, Lilly Jamest és a sármos világhírű színészt, Dominic Westet, akik most egy közös projekten dolgoznak.

Úgy tűnik azonban, hogy munkakapcsolatnál sokkal több van közöttük, ugyanis

kétértelmű fotók került nyilvánosságra, amelyeken Róma utcáin közösen rollereznek, valamint egy étterem teraszán igencsak bensőséges viszonyba keverednek egymással. A helyzet azért is kellemetlen, mert Dominic évek óta házasságban él feleségével

- írja a Daily Mail.

Az erről készült fotókat itt nézheted meg.

Miután a fotók nyilvánosságra kerültek West felesége egyértelműen a világ tudtára hozta, hogy mit gondol a napvilágra került fotókról és az állítólagos viszonyról.

A feleség által közölt fotókat itt találod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.