Vasvári Vivien könyv luxusfeleség születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemsokára ünnepli 30. születésnapját a gyönyörű luxusfeleség, Vasvári Vivien, aki a kerek évforduló alkalmából élete első könyvével lepte meg magát és a rajongóit.

A kétgyermekes édesanya és modell, Vasvári Vivien Hiba címmel adta ki első könyvét, ami nem egy önéletrajzi kötet, sokkal inkább egy útikalauz az élethez, amelyben minden olyanról említést tesz, ami fontos az életben: család, munka, szerelem, csalódás, karrier.

Vivi a könyvet a 30. születésnapjára írta.

"Minden kerek szám vízválasztó az ember életében, visszatekintünk, összegzünk, levonjuk a tanulságokat, és ezek tudatában vágunk bele a következő időszakba. Rengeteget tanultam, erősödtem, egy új Vivi született a nehézségekből. Ez adta a könyv apropóját is. Érzelmileg a párkapcsolati témákhoz kötődöm, azon belül is a megcsalás, tisztelet és megbecsülés fejezetéhez. Korunk egyik legnagyobb problémája ez, szerintem fontos beszélni róla"

- mesélte a Blikknek a luxusfeleség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.