Erzsébet királynő Vilmos herceg nyilvános
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erzsébet királynő a koronavírus-járvány berobbanásakor, március végén vonult karanténban és csak most, október közepén merészkedett újra nyilvános eseményre elmenni. Kísérője pedig nem más volt, mint unokája, Vilmos herceg.

A pandémia miatt a brit királyi család is komoly intézkedéseket tett, leginkább az idősebb családtagok védelme érdekében. Mindezek ellenére Károly herceg megfertőződött a vírussal még márciusban, ám szerencsére hamar átesett a fertőzésen.

Forrás: The Royal Family/Facebook

A királynő már nagyon várta, hogy visszatérhessen, ám egészen idáig nem engedték neki. Csütörtökön megjelent egy eseményen, Vilmossal. II. Erzsébet és a herceg a Salisbury közelében található Porton Down tudományos központba látogattak el. Olyan tudósokkal és orvosokkal beszélgettel, akik minden erővel azon vannak, hogy Anglia minél hatásosabb módon felvegye a harcot a koronavírussal szemben - számolt be a CNN.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.