Durván odaszólt a kutyásoknak Berki Krisztián

kutya Life TV Bréking állattartás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life TV műsorvezetője, Berki Krisztián a Bréking című műsorban kendőzetlen öszinteséggel fejtette ki a véleményét a lakásban tartott kisállatokról.

A Life TV-n futó Bréking című műsor legutóbbi adásában Berki Krisztián határozottan elmondta, hogy mit gondol azokról, akik lakásban tartanak háziállatot. Bár ő maga is tartott lakásban kutyát, ennek ellenére állatkínzásnak tartja - írja a Ripost.

"Végtelenül fel vagyok háborodva, hogy városba zsúfolt emberek, akik ha nincs barátjuk, barátnőjük, akkor vesznek egy kiskutyát. A kiskutya egész nap be van zárva, de mindig fog örülni nekik. Nem akarom összemosni, de nekem ez is állatkínzás.

Fel kell tudni mérnie az embernek, hogy az adott életszakaszában mennyit dolgozik, mit csinál, hogyan él, és ennek fényében vállalnia háziállatot. El kell gondolkodni, hogy tud-e annyi időt és gondoskodást adni neki, mint a többi családtagjának, gyermekének" - mondta a műsorban Berki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.