A valóságshow-sztár nehéz időszakon megy keresztül. Aurélio egyedül maradt egy hatalmas házban a koronavírus miatt, magánnyal és depresszióval küzd.

Egyedül, magányosan várja az ítéletet az emberrablási-ügyben Aurelio. A valóságshow-sztár nagyon maga alatt van az utóbbi időben, hiszen a vádak mellett még a magánnyal is szembe kell néznie.
„Teljesen egyedül élek a hatalmas bajai házban és bevallom, egyre jobban érzem, hogy depressziós vagyok a magánytól. Gyakorlatilag önkéntes börtönben vagyok, amolyan előzetesben. Az édesanyám és a nagymamám elköltöztek pár utcányira, mert a nagyi már idős és ránézve nagyon veszélyes lehet a koronavírus" - mesélte a Ripostnak.

Aurelio magánnyal és depresszióval küzd.Forrás: TV2

A sztár csak ritkán hagyja el a házat, de akkor is ügyel, hogy minden óvintézkedést betartson, illetve, hogy nehogy megint bajba kerüljön.

„Igyekszem példamutató életet élni, még a sárgán sem megyek át, nehogy okot adjak arra, hogy megint elővegyenek. Közben pedig őszintén bízom az igazságszolgáltatásban, és próbálok nem gondolni a legrosszabb forgatókönyvre„ – folytatta Aurelio.