Egy fiatal lány őszinte vallomása: "Túl szőrös vagyok ahhoz, hogy barátom legyen"

lány vallomás szőr kellemetlen helyzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hannah nagyon kellemetlen problémával küzd: a testét több helyen nagyobb szőrcsomok borítják, amelyek nagyon sok mindenben gátolják a hétköznapjait, többek között a magánéletét is.

Hannah testét több helyen, többek között a hasán, a mellkasán, a karján és az arcán hatalmas szőrcsomók csúfítják. A lány szörnyen el van keseredve a látvány miatt, mivel a szőrpamacsok miatt fél nyáron bikinire vetkőzni és retteg attól, hogy emiatt nem fog párt találni magának - írja a The Sun.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

Hannah egy televíziós műsorban kért segítséget, ahol kozmetikusoknak mutatta meg a szőrös területeket.

"Annyira kínos, hogy még az anyukámnak sem mondtam el. Mikor jön a nyár, még nehezebb számomra elviselni őket, nem vásárolok bikinit sem, mert minden pillanatban azt érzem, hogy el kell rejtenem őket"

- mesélte szomorúan a lány.

"A testemen található szőrcsomók a szerelmi életemet is tönkreteszik, ez az oka annak is, hogy nem randiztam még"

- mondta el őszintén Hannah.

Hannah már mindenféle otthoni praktikát kipróbált, hogy megszabaduljon a felesleges szőrtől, de egyiksem vált be igazán, a különféle kezeléseknek pedig elképesztő költsége van.

A kozmetikusok végül orvos javaslatára egy lézeres kezelést ajánlottak a lánynak, ami sikeresen eltávolította a nem kívánt szőrszálakat.

"Ez őrület, végre normális embernek érzem magam" - mondta a kezelésen után boldogan Hannah.

A Hannah-ról készült képek megtekintéséhez kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.