Hannah nagyon kellemetlen problémával küzd: a testét több helyen nagyobb szőrcsomok borítják, amelyek nagyon sok mindenben gátolják a hétköznapjait, többek között a magánéletét is.

Hannah testét több helyen, többek között a hasán, a mellkasán, a karján és az arcán hatalmas szőrcsomók csúfítják. A lány szörnyen el van keseredve a látvány miatt, mivel a szőrpamacsok miatt fél nyáron bikinire vetkőzni és retteg attól, hogy emiatt nem fog párt találni magának - írja a The Sun.

A kép illusztrációForrás: Shutterstock

Hannah egy televíziós műsorban kért segítséget, ahol kozmetikusoknak mutatta meg a szőrös területeket.

"Annyira kínos, hogy még az anyukámnak sem mondtam el. Mikor jön a nyár, még nehezebb számomra elviselni őket, nem vásárolok bikinit sem, mert minden pillanatban azt érzem, hogy el kell rejtenem őket" - mesélte szomorúan a lány.

"A testemen található szőrcsomók a szerelmi életemet is tönkreteszik, ez az oka annak is, hogy nem randiztam még" - mondta el őszintén Hannah. 

Hannah már mindenféle otthoni praktikát kipróbált, hogy megszabaduljon a felesleges szőrtől, de egyiksem vált be igazán, a különféle kezeléseknek pedig elképesztő költsége van.

A kozmetikusok végül orvos javaslatára egy lézeres kezelést ajánlottak a lánynak, ami sikeresen eltávolította a nem kívánt szőrszálakat.

"Ez őrület, végre normális embernek érzem magam" - mondta a kezelésen után boldogan Hannah. 

A Hannah-ról készült képek megtekintéséhez kattints ide.