Micsoda üzlet: palackozott hegyi levegőt árul egy nagyváradi vállalkozás

Forrás: maxrivephotography.com
Forrás: maxrivephotography.com -
Erdély Nagyvárad palackozott levegő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Értelmetlen badarságnak tűnik igaz? Ám a nyereség, amit bezsebeltek mégsem ezt mutatja. Biharfüredi levegőt árusít egy nagyváradi cég, az első év után pedig a profitja máris közel 10 ezer euró. A palackozott levegő úgy tűnik kelendő, a vállalkozás már az ázsiai piacot is megcélozta.

A levegőt egy úgy nevezett szippantásos technológiával, egy elektromos kompresszoros tartályba gyűjtögetik, amit aztán Nagyváradon tejszínes tubus méretű palackokba töltenek. A különös terméket a cég honlapján kívül megannyi helyen értékesítik. Példéul fitneszklubokban, étkezési szakemberek és edzők honlapjáról is beszerezhető - számolt be a Magyar Nemzet.

Forrás: maxrivephotography.com

A tubus tartalma 130, illetve 160 belégzéshez lehet elég. Az előbbit 14,99, utóbbit 16,99 dollárért lehet beszerezni. A terméket a „Friss levegő a vámpírok földjéről" szlogennel reklámozzák. A vállalkozást uniós pályázati támogatásból hozták létre még 2018-ban, tavaly már 27,7 ezer eurós bevételük és 8267 eurós nyereségük volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.