Elhunyt édesapjára emlékezik ma Curtis a Sztárban sztár színpadán, és mi már most biztosak vagyunk benne, hogy produkciójától szem nem marad szárazon.

A Sztárban sztár a végéhez közeledik: ma este már csak Tóth Andi, Horváth Boldi, Vastag Csaba, Szabó Ádám és Curtis állnak színpadra. A vasárnapi adás végén kiderült, hogy a versenyzőknek ma is két énekes bőrébe kell bújniuk: egy előadót a gép sorsolt nekik, egy másikat pedig rendhagyó módon ők választhattak saját maguknak.

Curtis ma először Mary Zsuzsit alakítja, később pedig Zoránként lép színpadra. A rapper a választását így indokolta egy héttel ezelőtt:

"Zoránt fogom választani édesapám emléke miatt"  

 A ma esti adásban valószínűleg Curtis mindkét produkciója könnyet csal majd a szemekbe. Mary Zsuzsiként a humoros oldala dominál majd, Zoránként pedig a Kell ott fenn egy ország című számot adja majd elő, ami nagyon megható pillanatokat ígér.

Vasárnap édesapám emlékére szól majd ez a dal. Talán ez az eddigi legnehezebb kihívás számomra, hiszen már a próbák alatt is elérzékenyültem, nehéz könnyek nélkül előadni ezt a dalt, de mindent megteszek majd azért, hogy a maximumot nyújtsam a színpadon

– nyilatkozta Curtis a ripostnak.  

Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv