Árpa Attila nárcisztikus szociopatának vallja magát

Fotó: Polyák Attila - Origo -
szociopata nárcisztikus Árpa Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Árpa Attila váratlan és egyben őszinte vallomása mindenkit megdöbbentett. A sáromos színész-rendező felvállalta, hogy nárcisztikus szociopata. 

Árpa Attila először a Mondd el Tatár Csillának című műsorban beszét súlyos mentális problémáiról, arról, hogy erősen nárcisztikus. Mindezekről részletesen azonban a Borsnak mesélt.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Ez egy gyógyíthatatlan betegség, illetve a betegség rossz szó, inkább úgy mondanám: pszichológiai rendellenesség, amit felismertem.

- kezdte a lapnak Attila, majd hozzátette a filmjei kapcsán vette észre magán a jeleket.

„Foglalkoztam pszichopata, szociopata, borderline és még sok fajta személyiségzavarral a filmjeimben megjelenő karakterek miatt a szociopata típusban abszolút magamra ismertem. Egészen pontosan a nárcisztikus szociopatában. Ezt a felismerésemet pedig azóta orvosi szakvélemény is alátámasztja" - mondta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.