Barátnője exével jött össze a csinos magyar műsorvezető

párkapcsolat barátnő Holdampf Linda ex szerelem Life TV Bréking
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life TV-n futó Bréking 43. adásában vallotta be Holdampf Linda műsorvezető és stylist, hogy ő bizony egyszer összejött a barátnője exével. A barátságuknak természetesen végeszakadt.

A két műsorvezető, Holdampf Linda és Hajdu Steve arról beszélgetett vendégeivel, hogy mennyire ciki az, ha valaki elhagyja a feleségét, és összejön az anyósával. Itt vetette fel Linda a kérdést, hogy mit gondolnak beszélgetőpartnerei a barátnők illetve barátok exéről, mennyire tabu az ő volt szerelmeikkel összejönni. Miskovits Marci szerint ez egyértelműen a barátság végét jelenti, de igazából minden kommunikáció kérdése, őt zavarná. "Ez csúnya dolog, ilyent jó barát nem csinál" - mondta. Nem is adá meg az esélyét annak, hogy szerelem alakuljon ki egy ilyen emberrel.

"Ilyent sosem tudsz mondani, hogy nem jutsz el odáig. Én is azt hittem, hogy sosem fogok eljutni idáig. Velem ez megtörtént. Előfordult, hogy volt egy barátnőm, és az ő exével összejöttem. Már 5 éve külön voltak. Csak elrontottam azt, hogy nem jól kommunikáltam. Erre ráment egy barátság, amit utána helyrehoztunk. De úgy lett volna értelme enne a kapcsolatnak, hogy ha valóban ki tud teljesedni" - mesélte el a sztoriját Linda.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.