Berki Krisztián bevallotta: nem hűséget fogadott, hanem őszinteséget

Forrás: Instagram/berkikrisztian -
házasság Bréking Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián álláspontja ismét felborzolta a kedélyeket, ugyanis a műsorvezetőnek teljesen mást jelent a házassági fogadalom, mint sok más embernek. 

Mint azt tudjuk, az oltár előtt állva minden szerelmes megígéri a másiknak, hogy életük végéig kitartanak egymás mellett, jóban és rosszban egyaránt, ahogy azt is, hogy hűségesek lesznek egymáshoz. Kivéve Berki Krisztián.

Ő ugyanis a Life TV Bréking című műsorában elárulta, hogy mikor feleségül vette Mazsit, akkor nem hűséget, hanem őszinteséget fogadott neki. Hiszen véleménye szerint azt nem tudja előre megmondani, hogy 10-15 év múlva mire/kire fog vágyni, azt viszont igen, hogy mindig őszinte lesz a párjához. Ettől függetlenül persze azt mondja, igyekszik hűséges férj lenni, de ez egyáltalán nem biztos, hogy örökké menni fog.

Forrás: .instagram.com/berkikrisztian

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.