Egy ausztrál szexológus, Nadia Bokody szerint a férfiak hanyag higiéniai szokásai évről-évre egyre rosszabbak. Míg a nők mindent megtesznek a megfelelő higiénia, a vonzó kisugárzás érdekében, a férfiak addig fittyet hányak a kellemetlen és zavaró dolgokra. 

Az ausztrál szexológus, Nadia Bokody szerint a legnagyobb probléma az, hogy a férfiak azt sem veszik észre, amikor a nők a rossz higiéniájuk miatt utasítja őket vissza az ágyban. Legalábbis ez az utolsó, amire gondolnak felmerülő problémaként -  írja a Daily Star

A férfiak nem fordítanak elég időt a megfelelő higiéniáraForrás: Pexels.xom

Bokody 2018-ban készített egy felmérést, amelyből kiderült, hogy míg a nők 91%-a mossa meg a kezét mosdóhasználat után, addig a férfiak pusztán 84%-a teszi meg ugyanezt.

A szakértőhöz egyre több nő fordult segítségért az említett problémával kapcsolatban. A legtöbben abban kérnek tanácsot Bokodytól, hogyan vegyék rá a férjüket, hogy ne hagyjanak nyomokat maguk után a nagy dolguk elvégeztével.

Nadia szerint a rossz higiénai szokások a férfiasság mérgezéséhez vezetnek, ami előbb vagy utóbb még több problémát hoz majd maga után.

A szakértő úgy gondolja, hogy a nők jogosan várják el a férfiaktól, hogy tiszták és ápoltak legyenek, hiszen velük ellentétben ők sokkal többet foglalkoznak a megjelenésükkel, főként azért, hogy a férfiak kedvében járjanak és kívánatosak legyenek.

Nadia azt reméli, hogy a férfiak miharamabb észreveszik a rossz szokásaikat és változtatnak rajta, amíg nem késő.