Elképesztő, amit Szegedi Fecsó a Vacsorakirályban művelt

főzés Szegedi Fecsó Vacsorakirály (műsor) botrányos Life TV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien exférjének, Szegedi Fecsónak a főzése hagyott némi kivetnivalót maga után. Az adást látva nem biztos, hogy sűrűn kell majd vacsoravendégeket várnia a közeljövőben. 

A botrányhős és édesapa, Szegedi Fecsó maradandót alkotott a Vacsorakirály adásában. Mármint a maradandót úgy értjük, hogy aki látta, biztosan nem fogja elfelejteni a sok bakit és szerencsétlenkedést, amit Fecsó a konyhában produkált.

A probléma akkor kezdődött, amikor annyira figyelmetlen volt, hogy a mirelit borsó zacskójának nagy része sokkal inkább a földön, mint a lábasban landolt. Ha azt gondolnánk, hogy a földre esett borsószemeket a kukába dobta, akkor tévedünk, a földről, valamelyiket a lábujja alól felszedve a fazékba tette őket az alábbi megjegyzéssel:

„Az lesz a legízletesebb"

Ha ez még nem lenne elég, a menühöz szükséges zöldségeket nem pucolta meg, mosatlanul dolgozott velük.

„Az én konyhatechnikám ösztönös, nem szeretem a finomkodást, a bíbelődést. Oda kell verni, dobni, csinálni, és a végén jó lesz. Ki fognak jönni az ízek, az aromák"

- magyarázta az adásban Fecsó.

A vacsoravendégek naívan azt gondolták, hogy az édesapa nagyon alapos és ad a higiéniára a konyhában, de az adást visszanézve rájönnek majd, hogy ebben óriásit tévedtek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.