Vasvári Vivien exférjének, Szegedi Fecsónak a főzése hagyott némi kivetnivalót maga után. Az adást látva nem biztos, hogy sűrűn kell majd vacsoravendégeket várnia a közeljövőben. 

A botrányhős és édesapa, Szegedi Fecsó maradandót alkotott a Vacsorakirály adásában. Mármint a maradandót úgy értjük, hogy aki látta, biztosan nem fogja elfelejteni a sok bakit és szerencsétlenkedést, amit Fecsó a konyhában produkált.

A probléma akkor kezdődött, amikor annyira figyelmetlen volt, hogy a mirelit borsó zacskójának nagy része sokkal inkább a földön, mint a lábasban landolt. Ha azt gondolnánk, hogy a földre esett borsószemeket a kukába dobta, akkor tévedünk, a földről, valamelyiket a lábujja alól felszedve a fazékba tette őket az alábbi megjegyzéssel:

„Az lesz a legízletesebb"

Ha ez még nem lenne elég, a menühöz szükséges zöldségeket nem pucolta meg, mosatlanul dolgozott velük.

„Az én konyhatechnikám ösztönös, nem szeretem a finomkodást, a bíbelődést. Oda kell verni, dobni, csinálni, és a végén jó lesz. Ki fognak jönni az ízek, az aromák" - magyarázta az adásban Fecsó. 

A vacsoravendégek naívan azt gondolták, hogy az édesapa nagyon alapos és ad a higiéniára a konyhában, de az adást visszanézve rájönnek majd, hogy ebben óriásit tévedtek.